Κατεβάστε τα iBooks του Υπουργείου Παιδείας για το Δημοτικό.


Το iPad έχει αναδειχθεί σε διαδραστικό ψηφιακό εγχειρίδιο για εκατομμύρια μαθητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα αρκετά είναι πλέον τα σχολεία που το έχουν εισαγάγει ως βασικό εργαλείο στα εκπαιδευτικά τους προγράμματα.

Ήδη τα βιβλία του Δημοτικού, με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας σε μορφή iBooks, είναι δωρεάν διαθέσιμα για download μέσω του ebooks.edu.gr.

Αφού πληκτρολογήσετε τη σχετική διεύθυνση στο Safari του iPad, επιλέγετε την προβολή είτε όλου του διαθέσιμου υλικού, είτε ανά τάξη ή μάθημα. Στη συνέχεια προχωράτε στη σχετική ενότητα βιβλίων για τους μαθητές στο iBooks και επιλέγετε αυτό ή αυτά που θέλεις να κατεβάσεις στη συσκευή. Η διαδικασία λήψης είναι σύντομη -εξαρτάται βέβαια πάντα από την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet και τον όγκο του περιεχομένου. Μόλις ολοκληρωθεί, τα βιβλία είναι προσβάσιμα και αξιοποιήσιμα μέσω της εφαρμογής iBooks.

To συγκεκριμένο εγχείρημα αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας της iSquare με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολικά βιβλία ΙΤΥΕ “Διόφαντος”.

Συγκεντρώσαμε και κατηγοριοποίησαμε ανά τάξη τα ψηφιακά βιβλία του Δημοτικού για συσκευές IOS ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει:

Α΄Δημοτικού Β΄ Δημοτικού Γ΄ Δημοτικού Δ΄ Δημοτικού Ε΄ Δημοτικού Στ΄ Δημοτικού

 

+ Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε