Σχετικά με εμάς


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/edtech.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Η ομάδα του EdTech.gr αποτελείται από εκπαιδευτικούς και ειδικούς στον χώρο της εκπαιδευτικής τεχνολογίας με κοινό ενδιαφέρον για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό ενημέρωσης από ελληνόφωνους ιστότοπους σε θέματα αναφορικά με τις νέες τάσεις στην εκπαιδευτική τεχνολογία και τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τάξη. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σχολικούς συμβούλους, φοιτητές και πάσης φύσεως ενδιαφερόμενους σε θέματα σχετικά με το κεντρικό θέμα της ιστοσελίδας.

Δημιουργική ομάδα edtech.gr

Φίλιππος Τζόρτζογλου

Συνεργάτες/αρθρογράφοι

Αντώνης Αγάογλου

Συνεργαστείτε μαζί μας

Η ομάδα του edtech.gr προσκαλεί εκπαιδευτικούς και ειδικούς στην εκπαιδευτική τεχνολογία να συνδράμουν στη διάδοση ψηφιακών εργαλείων, αρθρογραφώντας για τη σελίδα μας. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος,προτάσεις εργαλείων και εφαρμογών ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της σελίδας.

error: Content is protected !!